Udtalelser (skovhypnose)

Efter at have deltaget i Hypnoseforløb i skoven:

Inge Verstergaard Nielsen

Vægttabforløbet i skoven fungerede for mig på den måde ,at sukker trangen blev mindre . Når jeg handler går jeg bevist kun efter de ting, der står på min liste. Skulle trangen alligevel komme over mig kan jeg i de fleste tilfælde klappe mig selv på ryggen, når jeg forlader butikken uden at købe søde ting. Det vil sige at min viljestyrke er blevet stærkere og jeg glædes over det, når det kan aflæses på vægten.

Skulle det blive rent galt kan jeg høre de lydfiler vi fik ved hver hypnose . Det har ikke været nødvendigt endnu og jeg håber bare, at det virker, hvis jeg får brug for det. (Det er tre måneder siden forløbet sluttede)

Jeg er iøvrigt fortsat til skovfit hvor jeg går hver uge. Er blevet opmærksom på hvad naturen, motion og sund livsstil kan gøre for at hjælpe mig selv til et bedre liv.

 

Birgitte Prins

Jeg kan varmt anbefale forløbet “knus sukkertrangen”. Det har effektivt fjernet min søde tand og jeg har ikke rørt slik eller sødesager siden den 1. hypnose. I dag kan jeg cruise forbi slikstativerne uden at blive det mindste fristet. Dertil afholdes forløbet i skønne omgivelser og med kyndig vejledning fra både Kimi og Jeanett”.
Også en tydelig forbedring af den kropsanalyse der blev taget efter forløbet frem for den der blev taget i starten af forløbet.
Jeg træner stadig fast i skoven hos skovfit.dk der er med til at holde fast i en sund og naturlig livsstil.