Hypnose og Skovfit

Knus sukkertrangen og få et varigt vægttabBraendenaelde

Ved hjælp af hypnose og nogle få gode leveregler kan du opnå et varigt vægttab og et naturligt forhold til mad og søde sager.

Næste holdforløb starter søndag d. 24 februar- søndag d. 7. april i forlængelse af søndagstræning i skoven kl. 11.00. (Du kan godt springe skovtræningen over men så skal du være her senest kl. 12.20. Efter træning er der en kort undervisning i ugens naturlige kostråd/urtelære hvorefter der er holdhypnose.

Ugen op til skal alle på holdet have aftalt en individuel hypnose med Kimi (i uge 8)

IMG_0397

Kimi Sand (parterapeut, hypnotisør, terapeut m.m. se mere) Kimi har selv tabt 20 kg på kun seks måneder med hypnose og går til træning i skoven. Kombinationen er helt fantastisk. Nu lader vi også andre få muligheden, siger hun

IMG_5080

Du får en individuel samtale og hypnose på 1 ½ time og derefter følger du et holdforløb i skoven med 7 ugentlige holdhypnoser kombineret med træning i skoven/urtelære. De nye gode vaner bliver indarbejdet som en naturlig del af dit nye forhold til mad og søde sager, frisk luft og naturlig motion.

SKOVENS HYPNOSE PAKKE INDEHOLDER:

1. Individuel samtale og hypnose 1,5 time – knus sukkertrangen

2. 7 ugers holdhypnose i skoven der vedligeholder et varigt vægttab

3. Læren om naturlig mad og naturens urter der booster din forbrænding

4. Læren om naturens urter, mad der booster forbrænding.

5. Kropsanalyse af body-age, muskelmasse, BMI m.m. Før og efter!

6. 8 ugers adgang til alle hold i skovfit.dk

7. Din egen mappe med info. sendes også elektronisk.

8. Lær at holde af og lytte til din krop. Slippe negative mønstre

9. Alle holdhypnoser sendes til dig så du kan høre dem lige så tit du vil.

10. Støtte under hele forløbet.

IMG_4334Dette er starten på en ny livsstil. NEMT AT VÆRE NATURLIG SUND!

Pris Skov-Hypnosepakke alt inkluderet

4000 kr.

Medlemmer af skovfit.dk får 15 % i rabat  – 3400kr.

Vip-medlemmer af skovfit.dk 20 % i rabat – 3000 kr.

Mulighed for afbetalingsordning.

SE UDTALELSER FRA DELTAGERE TRYK HER

SKAL DU PÅ HOLDET SEND OS EN MAIL.  Se artikel fra Samvirke om Knus sukkertrangen med Hypnose Her.  (Bemærk denne artikel er skrevet ud fra kun een hypnose)

Hver søndag efter søndagsskovfit hvor alle på holdet opfordres til at deltage Holdstart kl. 11.00 – ca 12.30 intro hypnose slut ca 13.15.

Kan du ikke komme en søndag så sender vi dig vores forløb så du ikke går glip af noget.

E-forløb. Kan du ikke deltage i skoven kan du være med i et E-forløb. Vi sender dig de ugentlige hypnoser fra skoven og vores E-bog i kapitler med en ugentlig gennemgang. Du starter med en E-konsultation med Kimi. Hele forløbet koster 1800 kr.

Jeanett Debb - kvinden bag skovfit.dk - har i 4 år trænet folk på mange træningsniveauer i skoven ved Skodsborg. Frisk luft og smukke træningsoplevelser kan ændre vores liv, mener hun. Hypnose er en hjælp til at kickstarte en livsstilsændring. Det efterfølgende hypnose-holdforløb hjælper til at gøre ændringen permanent. (Jeanett underviser også i naturens urter - på dette forløb med fokus på urter der booster forbrændingen).
Jeanett Debb – kvinden bag skovfit.dk – har i 4 år trænet folk på mange træningsniveauer i skoven ved Skodsborg. Frisk luft og smukke træningsoplevelser kan ændre vores liv, mener hun. Hypnose er en hjælp til at kickstarte en livsstilsændring. Det efterfølgende hypnose-holdforløb hjælper til at gøre ændringen permanent. (Jeanett underviser også i naturens urter – på dette forløb er der fokus på urter der booster forbrændingen).

Billede 2IMG_4439

IMG_6712