SCENEN

KulNaturScenen – Kulturen i Naturen

Siden 2014 har KulNatur-foreningen arrangeret en række spændende, kulturelle begivenheder i Skodsborgs smukke naturlige omgivelser.

Se KulNatur-kalenderen HER – fremtidige og allerede afholdte arrangementer.

Oprindeligt dannede arrangementerne en ramme omkring skovfit.dks medlemmer. De naturglade motionister kunne tage gæster med til KulNatur-arrangementer som jazz om bålet, Mester Jakel Teater i skoven, fortælleraftener i skoven m.m. Senere er dette nået bredere ud i lokalbefolkningen og alle er velkomne i skovens smukke sceneri.

ÅBEN SCENE
Kurt Flemming;  nyudnævnt direktør af KulNaturScenen i Skodsborg.

Nu har KulNaturScenen fået sig en direktør, nemlig Kurt Flemming (Bakkens Pjerrot, tryllekunstner og foredragsholder),  som har været med på sidelinjen siden KulNatur-foreningens start i 2014. “Dette er en rutineret og dygtig performer, der har været i showbizz i rigtig mange år”, siger næstformmand i KulNatur-foreningen, Ole Christensen, om den nye scenedirektør. Han  mener, at Rudersdal Kommune har fået noget af et scoop med en KulNaturScene i Skodsborg med stærke kræfter og ildsjæle bag og altså i spidsen – Kurt Flemming.

KulNaturScenen omfatter alt fra foredrag, musik, teater, kunst, lokalhistorie, fællesskab…

JAZZ I NATUREN

“Vi forsøger nu – med en direktør i spidsen – at få sat en mere klar vinkel på vores skovscene”, siger daglig leder i KulNatur-foreningen og bagmanden bag foreningens store tilløbsstykke Skovfit.dk – Jeanett Debb”. Hun er selv jazzmusiker og desuden næstformand i den lokale forening Kulturparaplyen og ser også scenen som en god mulighed for at få sat fokus på og give plads til lokale kunstnere

Kurt Flemming siger: “Direktør af KulNaturScenen er en udfordring, jeg selvfølgelig tager op, for som Pippi Langstrømpe siger: Det har jeg ikke prøvet før, så det er jeg nok god til”. Han fortsætter: “Desuden er mere fokus på natur og kultur noget, jeg har stort hjerte for, og noget, jeg mener, verden har brug for i takt med, at vores verdensbillede og -opfattelse forsvinder mere og mere ind i cyberworld…- Vi har brug for at komme ud!”

 

Søndag d. 17. marts 2019 byder vi velkommen den nye direktør. Det sker i anleedning af skovfit.dks 5 års fødselsdag. Tag med til fødselsdagsfest og kåring i skoven. SE HER

Dog går den nye direktør først rigtig i sving fra 2020

KulNaturScenen skal kunne bevæge – og bevæge sig…

Nogle gange kan scenen være ved Bøllemosen, andre gange i Skovkanten, under de nye pavilloner og måske endda omkring den nye plads på Skodsborg Station, som er ved at blive færdigbygget. KulNaturScenen er tiltænkt små intimforestillinger/koncerter med fokus på – så vidt muligt – akustiske oplevelser med naturen som kulisse.

Det kan godt betale sig at melde sig ind i KulNatur-foreningen, hvis man er interesseret i kulturelle indslag i naturen. Der gives nemlig fordele i form af rabatter, hurtig viden om nye tiltag og særlige “V.I.P.”-tiltag for medlemmer.

Man er velkommen til at komme med idéer til scenen eller at melde sig som frivillig hjælp til at få kulturen ud i naturen.
Skriv til mail@kulnatur.dk. Al hjælp bliver modtaget med kyshånd 🙂

REGGAEKONCERT FOR BØRN MED RAY RAY